Shërbimet tona

IEC është e pranishme në Kosovë që nga viti 1999.

Ndërmjetesim në shitje dhe shumëllojshmërie mallrash.

Ndërmjetesim në shitje dhe shumëllojshmërie mallrash.

Konsultatime në tregti dhe investime

Konsultatime në tregti dhe investime

Çertifikime me ISO standarde dhe ofrues trajnimi.

Çertifikime me ISO standarde dhe ofrues trajnimi.

Realizmi i projeketve dhe mbikëqyrje në industrin e ndërtimit të llojeve të ndryshme.

Realizmi i projeketve dhe mbikëqyrje në industrin e ndërtimit të llojeve të ndryshme.

Aktivitete në zhvillim të biznesit dhe të tregut të synuar.

Aktivitete në zhvillim të biznesit dhe të tregut të synuar.

Përfaqësues i prodhuesit dhe shitjeve.

Përfaqësues i prodhuesit dhe shitjeve.

Request for quote

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis pulvinar dapibus leo.