IEC INTERMEDIARY
PSE KLIENTËT NA ZGJEDHIN NE?
Reth kompanisë
PËRFAQËSI INTERNACIONALE
SHIKONI PARTNERËT TANË
PARTNERËT TANË
BESUESHMËRI
NA KONTAKTONI
Previous
Next

IEC është e pranishme në Kosovë që nga viti 1999.

I.E.C si veprimtari thelbësore të saj, ka lobimin apo ndërmjetësimin në mes të kompanive vendore, atyre ndërkombetare dhe palëve vendore të interesit.

Shërbimet tona

Ndërmjetesim në shitje dhe shumëllojshmërie mallrash.

Ndërmjetesim në shitje dhe shumëllojshmërie mallrash.

Konsultatime në tregti dhe investime

Konsultatime në tregti dhe investime

Çertifikime me ISO standarde dhe ofrues trajnimi.

Çertifikime me ISO standarde dhe ofrues trajnimi.

Realizmi i projeketve dhe mbikëqyrje në industrin e ndërtimit të llojeve të ndryshme.

Realizmi i projeketve dhe mbikëqyrje në industrin e ndërtimit të llojeve të ndryshme.

Aktivitete në zhvillim të biznesit dhe të tregut të synuar.

Aktivitete në zhvillim të biznesit dhe të tregut të synuar.

Përfaqësues i prodhuesit dhe shitjeve.

Përfaqësues i prodhuesit dhe shitjeve.

Seven Logistics

Fast & safe shipping. Every time. Everywhere.

Careful handling of valuable goods
Low operational costs
Optimization Programs
Employers uniform standards
24/7 Technical support
Minimal processing times

Cargo insurance

Adipiscing elit - morbi efficitur malesuada commodo.

24/7 Support

Morbi efficitur lorem amet malesuada commodo.

Perfect timing

Consectetur adipiscing elit - morbi efficitur malesuada commodo.

3000+m2 of storage

Lorem ipsum - adipiscing elit - morbi efficitur malesuada!

Quality logistic services

A full range of quality logistic services: ipsum dolor & nulla glavrida amos lorem!

Road freight

From lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus luctus to ipsum.

Railway freight

Amet nulla – lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus luctus glavrida.

Air freight

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus luctus.

Water freight

Nulla lorem ipsum dolor sit amet, sectetur adipiscing elit. Ut elit tellus luctus to ipsum glavrida dolor.

Partners

l004

Lorem ipsum dolor nulla sit dolor nulla amet.

l005

Ipsum dolor sit amet amet glavrida ipsum nulla.

l006

Nulla lorem ipsum from lorem ipsum dolor amet.

Limited time offer

OFFICIAL DISTRIBUTOR
WIMAC CRANES

BRINGING QUALITY

WIMAC CRANE ENGINEERING SYSTEMS

As Wimac Crane, we work with the most qualified personnel and experienced professional staff. We continuously implement innovative solutions and guarantee the best service.
Visit website
Partnerët Tanë